DAG- OCH NATTCREMER

101. RICH 24-HOUR CREAM/ALLT I ETT

Denna näringsrika dag- och nattcreme har en lugnande inverkan på huden. Dess cellpåverkande ingredienser ger huden fukt och näring som förbättrar dess struktur. Passar också som underlagscreme till Foundation och Puder på den torra hudtypen.

102. NIGHT CREAM EXTRA PLUS/NATTCREME EXTRA PLUS

Denna lätta nattcreme är designad för att förhöja ansiktets naturliga skönhet. Den är till övervägande del framställd av naturliga vegetabiliska oljor, varav oljan från Gurkörtsplantan är den dominerande. Cremen återställer hudens fuktbalans och ger en finare och fastare struktur. Den gör fina linjer och rynkor mindre skönjbara.

103. BALANCING DAY CREAM

En mild antibakteriell dagcreme för normal, fet och kombinerad hud. Cremen absorberar överskottsfettet och reducerar fettproduktionen, vilket förbättrar balansen i huden. Resultatet blir färre kvisslor och pormaskar. Cremen har en lugnande verkan på acnehud. Ger huden en naturlig, matt lyster.

104. DAY CREAM EXTRA PLUS/DAGCREME EXTRA PLUS

En silkeslen dagcreme som är gjord för att bevara ansiktets naturliga skönhet samtidigt som den ger huden ett naturligt fukttillskott. Cremens unika sammansättning ger din hud en finare, fastare struktur. Den gör fina linjer och rynkor mindre skönjbara.

105. MOISTURIZING DAY CREAM/DAGCREME

En fuktighetsbevarande dagcreme som gör huden mjuk och smidig. Skyddar mot påverkan av de fria radikalerna.

112. RICH NIGHT CREAM/NATTCREME

En fukt- och näringsgivande nattcreme vars exklusiva oljor gör huden mjuk och smidig. Ger en silkelen känsla.

113. DESO CARE NIGHT CREAM/DESINFICERANDE NATTCREME

En mycket mild, antibakteriell nattcreme som återger huden sin mjukhet och elasticitet. De antibakteriella och vitaliserande ingredienserna ger näring åt huden. Cremen har en lugnande verkan på acnehud och på känslig hud. Parfymfri.

127. HYDRATING CREAM/LIPOSOME CREME

En lätt gelécreme som ger huden ett välbehövligt fukttillskott samtidigt som den skyddar huden mot uttorkning. Den stimulerar cellförnyelsen och gör huden mjuk och smidig. På grund av sitt låga fettinnehåll kan cremen behöva kompletteras med en fetare creme på den torra hudtypen. Tänk på att Liposomecremen alltid skall vara närmast huden.

128. LIFTING CREAM

En fuktgivande creme med tillsats av väl utvalda fruktsyror som stimulerar cellförnyelsen och förhöjer hudens kondition. Dess aktiva ingredienser främjar cirkulationen samt minimerar fina linjer i huden.
Använd vår Anti-oxidant Protection Cream, tillsammans med Liftingcremen som ett extra skydd mot solens UV-strålar
.