RENGÖRINGSPRODUKTER

Högklassiga rengöringsprodukter är viktiga i den dagliga hudvården. ELSA HJERONYMUS har rengöringsprodukter för alla hudtyper.

114. CLEANSING CREAM

En mild och skonsam rengöringscreme som effektivt tar bort ansikts- och ögon make up. Cremen är inte vattenlöslig utan måste torkas bort med ansiktsservett. Avsluta med Ansiktsvatten nr 9 eller nr 13. Båda är porsammandragande.

115. FOAM CLEANSER

Denna djuprengörande, antibakteriella cleanser hjälper till att balansera hudens överskottsfett. Den används på samma sätt som en flytande tvål. Avsluta med Ansiktsvatten nr 9 eller nr 13. Cleansern kan även användas som duschcreme ett par gånger i veckan om man har problem med finnar och orenheter på rygg, bröst och axlar.

118. CLEANSING GEL ALOE VERA

En låglöddrande rengöringsgel för normal/känslig hud. Berikad med Aloe Vera och extrakt av Trollhassel, som båda har en lugnande effekt på huden. Är ej uttorkande. Ger en behaglig och ren känsla. Tar effektivt bort ögon make up utan att irritera ögonen.

120. CLEANSING MILK

En mild och uppfräschande rengöringsmjölk som rengör utan att torka ut huden. Ger en ren och fräsch känsla. Kan även användas för att avlägsna ögon make up. Avsluta med Ansiktsvatten nr 9 på normal och kombinerad hud och med nr 13 på torr och ömtålig hud.

207. PURIFYING CLEANSER NO 7/ANSIKTSVATTEN NR 7

Ett djuprengörande, antibakteriellt ansiktsvatten som öppnar porerna och rengör huden på ett effektivt sätt. Innehåller alkohol och är i viss mån uttorkande. Ansiktsvatten nr 9 eller nr 13 bör alltid användas efter nr 7.

Med TONISERING avlägsnas de sista resterna av rengöringsprodukterna samtidigt som hudens ph-balans återställs.

205. MILD TONIC NO 13/ANSIKTSVATTEN NR 13

En mycket mild alkoholfri tonic för torr och känslig hud. Sluter porerna och har en lugnande och fuktgivande effekt. Kan användas efter alla våra rengöringsprodukter. Ger en effektiv lindring på sol- och lindrigt brännskadad hud. Dränk in tunna bomullskompresser med Mild Tonic nr 13 och täck den skadade huden med kompresserna. Fyll på med mer tonic efterhand som kompresserna torkar tills sveda och rodnad lagt sig. Utmärkt som rakvatten på den känsliga hudtypen.

210. REFRESHING TONIC NO 9/ANSIKTSVATTEN NR 9

En sammandragande och stimulerande tonic som ger huden ett friskt och fräscht utseende. Innehåller en liten mängd alkohol. Kan användas efter alla våra rengöringsprodukter.